Ons telefoon: T (040) 2279105 Ons e-mailadres: vrienden@kempenhaeghe.nl

Projecten

Steun onze acties

Projecten

 1. 2 december 2020 om 12:22

  Sinterklaas-straat

  Pepernoten 2020

  STERKSEL - In deze moeilijke tijd van corona lockdown is de eenzaamheid iets wat ons allemaal raakt. Toen we hoorden dat het zelfs niet mogelijk is om het jaarlijkse Sinterklaashuis door te laten gaan, is het Kempenhaeghe vriendenfonds samen met de medewerkers van de Wijkboerderij Kempenhaeghe op zoek gegaan naar iets wat wel kan. Want juist in de wintertijd en rond de feestdagen is eenzaamheid het meest voelbaar.

 2. 15 juni 2020 om 20:50

  Kempy knuffels

  kempy knuffel.jpg

  Heeze - Een ziekenhuisopname is best spannend, maar voor alle kinderen die voor de eerste keer worden opgenomen in Kempenhaeghe is er een vrolijke Kempy knuffel beschikbaar.

 3. 25 juni 2019 om 13:31

  Prikkels & Tintelingen

  Kunstroute rolstoelpad

  Sterksel - De kunstroute ''Prikkels en tintelingen'' ontleend de naam letterlijk aan de mooie natuur. Figuurlijk staat Kempenhaeghe op de achtergrond en is dat de identiteit van de plek. De nieuwe wijk en de nieuwe samenstelling. Het is waardevol om deze identiteit te versterken met kunst, historie en verhalen. Vroeger was het voormalige Providentia een instellingsterrein, nu een mooie nieuwe woonwijk genaamd Kloostervelden. 

 4. 24 september 2018 om 12:12

  Moestuin Kloostervelden

  Moestuin Kloostervelden.jpeg

  Sterksel - In de zomer van 2018 is er op Kloostervelden, naast de kapel, hard gewerkt aan de aanleg van een moestuin. Nieuwe en oude bewoners van Kloostervelden verbouwen er hun biologisch geteelde groenten. Buiten het hek van de moestuin is een aantal vrijwilligers aan de slag gegaan met het realiseren van een kruiden- pluktuin. De moes- en kruidentuin vormen samen De Kloostertuin. In het kader van Burendag is door buurtbewoners hard samengewerkt in de tuin. Er is onkruid gewied, paden aangelegd en een oppot tafel in elkaar gezet. Voorafgaand was er een feestelijk moment, waarbij de Kloostertuin officieel geopend werd.

 5. 11 juni 2018 om 15:06

  Nieuw speeltoestel Kinderboerderij de Hoeve

  Speeltoestel de Hoeve

  Heeze - Het volgende succes verhaal is een prachtig voorbeeld van hoe we samen een project kunnen realiseren!

Sluiten