Ons telefoon: T (040) 2279105 Ons e-mailadres: vrienden@kempenhaeghe.nl

Uitreiking duofiets

Uitreiking duofiets

22 september 2020 Labels: door Redactie

Uitreiking duofiets

Vandaag was het dan zover! De uitreiking van de nieuwe duofiets aan het buitenhuis "De Dommel".

Woonlocatie de Dommel is een woonlocatie waarbij bewoners midden in de wijk van Someren wonen. Het voordeel van wonen in Someren is dat de bewoners gemakkelijk gebruik kunnen maken van de (gezondheids-)voorzieningen die een dorp te bieden heeft, bijvoorbeeld: winkels, horecagelegenheden maar ook de tandarts, schoonheidsspecialiste en pedicure.

De begeleiding van de Dommel streeft er naar dat de bewoners zoveel mogelijk naar buiten treden, meedoen in de maatschappij door gebruik te maken bovengenoemde voorzieningen. Bewoners worden gestimuleerd om eigen keuzes te maken, door ze zelf te laten bepalen wanneer en van welke voorzieningen ze gebruik willen/kunnen maken. Door de epilepsie is er een vergroot risico op vallen waardoor niet alle bewoners zelfstandig gebruik kunnen maken van een tweewieler en/of zelfstandig op een driewieler naar het dorp kunnen.

Dankzij de gulle schenking van Stichting deken CF Berkelmans kunnen alle bewoners weer genieten van een heerlijke fietstocht op de duofiets!

Sluiten