Ons telefoon: T (040) 2279105 Ons e-mailadres: vrienden@kempenhaeghe.nl

Nieuwe website!

Nieuwe website!

24 november 2020 Labels: door Redactie

Nieuwe website!
Met trots presenteren wij jullie onze nieuwe naam en website van het Kempenhaege Vriendenfonds! 

Vanaf november 2020 gaan wij verder onder onze nieuwe naam Kempenhaeghe Vriendenfonds, voorheen Vrienden van Kempenhaeghe. Met hetzelfde hart en liefde voor Kempenhaeghe maar dan groter, meer vrienden en actieve fundraising met onze nieuwe vrienden. Want iedereen kan een vriend van Kempenhaeghe worden en het verschil maken! 

Even een stapje terug in de tijd... In 1987 werd de Stichting Vrienden van Kempenhaeghe opgericht en in 2017 onstond ook Team Levenslust (voorheen fonds levenslust) In de 23 jaar van ons bestaan hebben we aan veel mooie ontwikkelingen mogen bijdragen. Mede door sponsoring van de Vrienden zijn er prachtige initiatieven mogelijk gemaakt zoals de moestuin op Kloostervelden, festival Goetoeve en uiteraard de welbekende knuffel "Kempy".

Na jaren van vooral op de achtergrond te hebben gesponsord vonden we het nu tijd worden om in de “spotlights” te treden en met het Vriendenfonds meer te verbinden, bereiken en medewerkers, bewoners, familie en ouders te motiveren om samen acties op te zetten om gezamenlijk geld in te zamelen voor goede doelen binnen Kempenhaeghe.  

Met nog steeds dezelfde doelstellingen als in 1987, het leven van bewoners, cliënten en scholieren van Kempenhaeghe te verrijken, maar dan anno 2020, willen we je uitnodigen om ons te steunen als Vriend! Wij kijken er naar uit om samen het verschil te mogen maken! Jij ook? Lees verder op onze website en word vriend!

Sluiten