Ons telefoon: T (040) 2279105 Ons e-mailadres: vrienden@kempenhaeghe.nl

Een steentje bijdragen deel 2 - Kunst en Beleefroute

Een steentje bijdragen deel 2 - Kunst en Beleefroute

2 november 2021 Labels: door Redactie

Een steentje bijdragen deel 2 - Kunst en Beleefroute
De komende weken delen wij de steentjes die we als Kempenhaeghe Vriendenfonds hebben mogen bijdrage aan het succes achter de bijzondere wijk Kloostervelden, waar mensen met en zonder beperking samen leven.


Kunst en Beleefroute

De prachtige twee kilometer lange Kunst en Beleefroute, met rolstoel toegankelijk struinpad, slingert dwars door de wijk Kloostervelden.

Het Kempenhaeghe vriendenfonds heeft samen met het Mondriaan Fonds en de provincie Brabant een grote bijdrage geleverd aan het realiseren van de kunstroute Prikkels & Tintelingen. Met belevingskunst gericht op zien, ruiken, voelen en horen, draagt het bij aan versterking van de natuur en identiteit (historie) van de locatie. Deze route heeft als doel beweging in de buitenlucht te stimuleren en laagdrempelige ontmoetingen bevorderen. En het zijn niet alleen de wijkbewoners, cliënten en hun bezoek die van de route genieten maar ook in de regio is het een graag gewandeld ommetje.

Op deze mooie kunstroute kom je tien werken tegen van drie kunstenaars: Frank Halmmans, Wil Beckers en Gijs Frieling. Alle drie gerenommeerde en gerespecteerde kunstenaars. Met deze kunstwerken dragen ze bij aan de versterking van de indentiteit van deze bijzondere wijk.

Wil jij ook een steentje bijdrage? Wordt dan Vriend en help ons helpen.

Sluiten