Ons telefoon: T (040) 2279105 Ons e-mailadres: vrienden@kempenhaeghe.nl

Omroep Brabant op bezoek in Kloostervelden

Omroep Brabant op bezoek in Kloostervelden

1 december 2021 Labels: door Redactie

Omroep Brabant op bezoek in Kloostervelden
Omroep Brabant heeft Hilke Huysinga gefilmd tijdens een rondgang door de inclusieve woonwijk Kloostervelden.

Samen met Omroep Brabant ging Hilke op bezoek bij Ruud en zijn gezin en nemen ze je mee tijdens een gewone door de weekse dag in deze bijzondere parel in Brabant.

Hilke is 12 jaar lang betrokken geweest als projectmanager bij Kloostervelden en nu vervult ze de rol van ambassadrice. Vol met passie en betrokkenheid vertelt zij graag het prachtige verhaal van Kloostervelden. Door actief de verbinding aan te gaan tussen bewoners met en zonder beperking maakt Kloostervelden het verschil en wordt een ieders leven verrijkt. Een echt thuis voor iedereen!

Hilke over de wijk; "Als enige dorp tussen de 4 grote Brabantse steden staan we in de finale, we laten zien hoe een klein dorp het verschil kan maken. Hoe juist die dorpse verbondenheid en betrokkenheid een kracht is. Maar alleen door echt partnerschap, samenwerking en vertrouwen hebben we dit samen voor elkaar gekregen. Alle medewerkers van Kempenhaeghe, cliënten en familieleden, nieuwe buren van Kloostervelden, bewoners Sterksel, belangen groepen heel veel dank."

Klik hier om het filmpje van Omroep Brabant en Hilke te bekijken.

Je heby nog twee dagen de tijd om op dit schitterende project te stemmen voor de Stijlprijs van de Provincie Brabant.

Sluiten