Ons telefoon: T (040) 2279105 Ons e-mailadres: vrienden@kempenhaeghe.nl

Vriendenfonds laat wensen in vervulling gaan!

Vriendenfonds laat wensen in vervulling gaan!

9 juni 2022 Labels: door Redactie

Vriendenfonds laat wensen in vervulling gaan!
Hoe mooi is het als de wensen van bewoners van Kempenhaeghe in vervulling kunnen gaan? Help jij daarom, samen met het Kempenhaeghe Vriendenfonds, mee om de wensen van bewoners te realiseren?

Vanaf 9 juni tot 4 juli kunnen de bewoners op Kempenhaeghe hun mooie en langgekoesterde wensen voor henzelf en/of medebewoners in een heuse wensboom hangen. Het Vriendenfonds gaat kijken of die wensen vervuld kunnen worden. Jouw hulp is daarbij van harte welkom.

In de zorg vallen sommige wensen tussen wal en schip. Er is dan simpelweg geen geld voor. Het Kempenhaeghe Vriendenfonds helpt daarom met grote of kleine wensen. Wat dacht je van een bewoner die een sportwedstrijd of museum wil bezoeken? Of een nachtje wil slapen in een echt hotel? Samen maken we dat mogelijk.

Vervul de wensen; doneer een bloem

Om zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan, kun jij een bloem doneren. Een bloem kost € 5,00. De bloemen zijn onder meer te koop bij ’t Scureken en de Broeders en natuurlijk via deze actie online. Je kunt uiteraard ook meerdere bloemen tegelijk doneren.

Laten we samen onze wensbomen in bloei zetten om momentjes van geluk te creëren.

DONEER

Sluiten