Ons telefoon: T (040) 2279105 Ons e-mailadres: vrienden@kempenhaeghe.nl

Links

Links

Ben je benieuwd wat Kempenhaeghe allemaal te bieden heeft? We hebben alles overzichtelijk voor je onder elkaar gezet;

De Broeders
In het hart van de bijzondere woonwijk Kloostervelden ben je van harte welkom in het lunchrestaurant en de Brasserie van De Broeders! Een schitterende ontmoetingsplaats waar eenieder van harte welkom is.
Kom en geniet van heerlijke gerechten in onze Brasserie en Lunchrestaurant. Kook met passie in de Kookstudio. Heb een inspirerende bijeenkomst in één van de multifunctionele ruimtes. Vier en gedenk in de Kapel, laat je verleiden door mooie producten bij Werk aan de Winkel of kom buitengewoon genieten van de omgeving, rust en ruimte.

Heidecafé De Strabrechtse Heide
Het Heidecafé de Strabrechtse Heide is één van de mooiste plekjes van Heeze en omstreken. Wat voor jaargetijde het ook is, hier is het goed toeven! Of je nu komt voor een heerlijk dagje natuur of gewoon om een hapje te eten onder het genot van een heerlijk drankje; bij ons ben je aan het juiste adres! De producten die we verwerken in onze gerechten, nemen we voornamelijk af bij lokale ondernemers, die met liefde en vakmanschap hun producten maken. Dit proeft u in onze gerechten. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn cliënten van Kempenhaeghe druk in de weer op en rondom het Heidecafé. Zij werken mee in de keuken, in de bediening, maar ook in de groenvoorziening.

Atelier Kempro
Atelier Galerie Kempro is een van de locaties waar arbeidsactiviteiten worden aangeboden door Kempenhaeghe. Kempro is inmiddels voor ruim twintig mensen een werkplek. In het atelier kunnen kunstenaars en ambachtslieden werken met teken- en  schildersmaterialen. Ook kan men gebruikmaken van grafiektechnieken als hoogdruk, diepdruk en zeefdruk, kan men beeldhouwen in hout en steen, kan men ambachtelijk of creatief met keramiek werken, wordt er op de oude manier papier geschept en kan men knopen aan ons weefgetouw. In dit gevarieerde aanbod is de eigen keuze van de atelierwerkers het uitgangspunt.

Manege de Hoefslag
Soepelere spieren, heerlijke ontspanning, een betere balans of een groter zelfvertrouwen; dit zijn allemaal voordelen die kinderen en volwassenen met een beperking ervaren door de paardenactiviteiten van Manege De Hoefslag. De manege van Kempenhaeghe biedt drie vormen van paardenactiviteiten aan voor (jonge) ruiters en paardenliefhebbers met of zonder beperking: paardrijden, huifbedrijden en ritjes met de huifkar.

Kloostervelden
Kloostervelden is een wijk met een uniek karakter, voorzien van alle gemakken van de huidige tijd. Een wijk waar inwoners samen een open gemeenschap vormen, met wederzijds respect en oog voor elkaars privacy. Een fijne plek waar volop geprofiteerd wordt van de prachtige ligging, comfortabele woningen en aantrekkelijke voorzieningen. Eén ding is zeker: het is er genieten geblazen.

De Berkenschutse
De Berkenschutse is een onderwijsexpertisecentrum voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs.
We bieden onderwijs, vorming en begeleiding aan leerlingen met speciale ondersteunings-behoeften op het gebied van: epilepsie, langdurig ziek, zeer moeilijk lerend, meervoudige handicap, autisme.

Kempenhaeghe
Bij Kempenhaeghe weten we dat een ziekte, aandoening of stoornis een grote impact kan hebben. Op het leven van de patiënt, maar ook op zijn omgeving. Onze professionals nemen daarom echt de tijd voor patiënten, leerlingen, cliënten en hun omgeving. Zodat iedereen kans maakt op het vinden van een nieuw perspectief.

Kempenhaeghe Kids
De website speciaal ontwikkeld voor de kinderen die een bezoek brengen aan Kempenhaeghe. Op een speelse en kindvriendelijke legt Kempy uit wat je als jonge patiënt kan verwachten bij een bezoek aan de poli of opname bij Kempenhaeghe.

Sluiten