Ons telefoon: T (040) 2279105 Ons e-mailadres: vrienden@kempenhaeghe.nl

Ik word Levensvriend

Wil je Levensvriend worden?

Ja, ik word Levensvriend!
Levensvrienden zijn dierbare vrienden die zich voor de lange termijn verbonden voelen met elkaar. Voel jij je verbonden en wil je iets waardevols doen met je nalatenschap? Neem dan het Kempenhaeghe Vriendenfonds op in je testament. Met jouw nalatenschap steun je onze mooie projecten en belangrijke onderzoeken en maak je extra goede zorg in Kempenhaeghe mogelijk.

Belastingvrij schenken
Bij een periodieke (belastingvrije) schenking steun je het Kempenhaeghe Vriendenfonds met een vast bedrag voor minimaal 5 jaar. Het voordeel van een periodieke schenking is dat zo’n gift, ongeacht de hoogte van het bedrag, volledig aftrekbaar is van de inkomstenbelasting. Je ontvangt dus een deel van de schenking via de belastingdienst terug.

Nalaten
Wil je geld nalaten aan Kempenhaeghe, dan kan dit op twee manieren. Je kunt het Vriendenfonds in je testament als (deel)erfgenaam opnemen, of je kunt een legaat nalaten.

Wil je een vrijblijvend adviesgesprek over schenken of nalaten? Neem gerust contact op via telefoonnummer 06-82551964 of vriendenfonds@kempenhaeghe.nl.

Sluiten